Известие

Collapse
No announcement yet.

Тече ми антифриза от радиатора....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами тогава недей кфо ми коментираш постовете или още повече кфо береш хаира на другите каза си мнението няма смисул да ме убеждаваш мен или който и да е било в нещо което не го вярвам НОВОТО СИ Е НОВО НО И ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ

ай със здраве
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Много бързо изтрезняхте,бе!Пак се хванахте за гушите и забравихте за какво става въпрос,а "общинското дете"май умря.Някой разбра ли от къде точно е теча и за какво става въпрос.Колкото до добавките-те запушват.И дупки и радиатори.Важна е и дозата.Важно е и да знаеш как да работиш с тях.Ако ги оставиш повече време вътре в системата,запушват всичко,ако ги махнеш , след като са си свършили работата-ок.Първо уточнете проблема и после давайте съвети!И още нещо ,към колегата със "свободното мнение".Когато даваш мнението си,го подчертай,че е мнение.Твое лично,а не да го отстояваш на всяка цена.Може и да е погрешно!Това погрешно мнение,обаче може да повреди на някой колега колата,а после той да плаща за чуждата безотговорност.Когато си 100% сигурен,отстоявай позицията си,но ако имаш и 1% съмнение,го кажи!Инче няма лошо да имаш хъс,но не впрягайте колегите в операции,които и вие трудно правите.Или модераторите нека отворят нов раздел:"Направи си сам беля"и там да си обсъждаме всякакви идиотщини свободно.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Добре е нашия за кой път да го кажа...начи за да ме слуша някой и да сгреши да направи некфа кофти грешка значи не е разучил както трябва ,ти самия сам за себе си съм сигурен че ще кажеш че никога не се юркаш на първото нещо което чуеш , всеки българин първо заручава после си носи послдествията нали така... пак го казвам тук е място за свободно мнение никой не е длъжен да чете и да прави грешки аз не съм хванал никой за гушата да му кажа йок така ще направиш кой каквото прави е на негова глава ! аз не се оплаквам от тъпите мнения които са смешни просто не им обръщам особено внимание...Саветвам ви да правите същото а не да скачате като ощърбени нали така...Прав ли съм или не съм-всъщност минава ми през *** за вашето мнение !

Всъщност Изведнъж свеки се наду на голям разбирач ,а специално за тези добавки от всичките кръстати отверки тук(които писаха разбира се..!) я има някой който е пробвал я не.. а всеки скача и говори глупости без да знае се едно да кажа не яж ДОМАТ без да съм го ял ! нали така !
        Last edited by Balagan; d.m.y г., 23:54.
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Мисля че вече всичко се каза по въпроса. Ключ
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X